Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2009.06.29. 21:30 HappyMan

Leporolni a receptet

Címkék: szerencsi többcélú kistérségi társulás

Most, hogy az elvtársak csak kóvályognak a június 7-ei zakótól, ideje lenne már csinálni valamit. Az egyik verzió egy kicsit fatális, ki lehet ülni a sír szélére és szépen csendben várakozni. A másik verzió, hogy rá kellene nézni a naptárra, a népre, aztán megint a naptárra: 10 hónap van a választásokig. A semmittevés heteit hozta az EP-választás, még csak azt se lehet mondani, hogy nagy a kapkodás.

Minden párt számára hozott egy kis belső feszültséget az EP-választás. Kiderült, hogy az új sztárokban, a Jobbikban a siker ellenére is belső feszültség keletkezett, kiderülnek róluk is dolgok... például a HVG és az ÁSZ szerint soha nem számoltak el az adóforintokkal... persze, persze, általában nem számoltak el, csak arra számítottak, hogy kint a porondon is megúszhatják büntetlenül. Számítani lehet majd újabb botrányokra is. A Fideszben az esztergomi polgármester brutalitása okoz némi zavart, még akkor is, ha Meggyes Tamás válaszolt a vádakra. Esztergomi kedvencünk kétségtelenül dr. Kolumbán, de ez most nem ebbe a megyébe tartozik. Torgyántól és Csurkától is van lejjebb, hála ennek a kedves esztergomi képviselőnek. Az MDF-ben továbbra is dúl a pitiáner küzdelem, előkerült Almássy Kornél, voltak kilépések, ordítozások, pedig szerencséjük volt, kijuttatták Bokrost Brüsszelbe. Az SZDSZ-nek annyi. Ott már elnökjelölt sincs, és a rendszerváltáskor oly sok értelmiségi által nagyra tartott eszük is elhagyta őket. Az MSZP-ben a feszültség majdnem pártszakadásig vezetett, ők a belső dolgaikkal vannak/voltak elfoglalva.

Elvtársak, nem szakad a párt, dolgozni kéne! Egy ilyen szép borsodi bronzérem után ideje lenne abban gondolkodni, hogy mi legyen a következő legelső lépés.

A recept adott, szépen kidolgozott, csak le kell porolni és pontról pontra szépen megvalósítani. A Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás ez év májusában átadta Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének azt a dokumentumot, amely a sajtóban "önkormányzati kezdeményezés társadalmunk jobbá tétele érdekében" címen futott.

Ébredni kéne, hogy kicsi legyen az a bizonyos 2010-es zakó. Ilyenkor, mínusz harmincban kellene bizonyítani a tehetséget, a rátermettséget, a rutint. Látni fogjuk, mindezekből mennyi munkálkodik a borsodi MSZP-s politikusokban. Is. Nyomni Szerencset előre, s mondhatnánk viccesen: rendületlenül.

Nem nehéz megjósolni azonban, hogy csodákat nem várhatunk, nagy változások már jövő tavaszig nem lesznek. A tetszhalott kormány és a hataloméhes ellenzék tavaszi meccse előre le van futva, a Fidesz karosszékből nyeri majd a választásokat, míg az MSZP várhatóan ismét hoz plusz tíz százalékot az utolsó pillanatban, de az is kevés lesz.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr441216415

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Best 1 click Wordpress hosting sites 2018.10.21. 18:26:42

Jézus beteges adakozó volt?! - Ateista Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása