Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2009.09.21. 23:01 HappyMan

Változó idők

Címkék: boon mikom.hu avas online tipp újság

Egy éve a Borsod Online-nal kezdtem a napot. Ma már a Mikommal.

Gyorsan változik a borsodi média helyzete. Egy éve még a BOON volt a legjobb borsodi hírportál, ám ma már más a helyzet. Ha valaki nem csak a nap lányára kíváncsi, vagy a bűnügyi hírekre, esetleg egy-két autóbalesetre, akkor a BOON ma már nem pálya, az elmúlt hónapokban erősen visszaesett a színvonal.

Nincs semmi bajom a megyei napilap portáljával, magáncég, azt csinálnak, amit akarnak. De a város hírportálja összekapta magát és elég szépen felfejlődött. A képanyag és a videó még a BOON mögött kullog, de a Mikom portálról legalább megtudhatja a nagyérdemű júzernépség, hogy mi történt Miskolcon. Van benne érdemi információ, van benne közéleti téma, van benne hírszolgáltatás, még ha egy-két tudósítását néha át is veszi a kuruc. Ami a design-t illeti, a BOON-Mikom meccset gyenge 0-0-ra adom, egyik sem egy egetrengető modern és fiatalos megjelenésű, mondhatnám, olyan igénytelenek, mint két pirosseggű pávián a lucernásba'.

De ezek alatt is van még színvonal, a kicsit jobbikos Északhírnök a null kelvin. Az egyetlen pozitívum, hogy mást ír, mint a BOON. De ezen kívül... hát, ez egy szégyen. Az még hagyján, hogy egy hír linkjét nem lehet átküldeni Safraneknek Grabowskiról, de a régi hírek rendre megjelennek újabb hírként, rovatok nincsenek és a 4 centis mini videók is a ciki kategóriába sorolandók. Meg hát a hírek tördelése sem sikerült, a betűtípust is elkúrták, na majd legközelebb. Hejesiráss iss elég telen!

Az Avas Online megszűnt, ez a hősi halott elég langyoska volt, de legalább kinézett valahogy.

Szóval, ha valami normális hírt szeretnék olvasni, ha meg szeretném tudni, hogy mi van a városban, akkor ma már a Mikomot olvasom, ráadásul állítólag a városi hírportál még jobb lesz, ott nagy dolgok vannak készülőben. Talán a BOON-ra is ráférne, ha megpróbálna egy kicsit a helyi hírek felé nyitni. Még az is jót tenne neki, ha az elmúlt évben a példányszámában drasztikusan lecsökkenő kis testvér, az ingyenes Tipp újság társasági-pletykarovatát venné át, csak írjon már valami bármit a miskolci közéletről...!

Hírversenyről szó sincs, hiába vannak hárman. Ha felépül egy játszótér, ha felújítanak egy iskolát, ha leaszfaltoznak egy utcát, azt a BOON-on nem fogom olvasni. A sportrovat még tartja magát, bár úgy tűnik, csak a DVTK-nál és a salakmotorosoknál történnek dolgok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr751398362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása