Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2010.03.08. 22:02 HappyMan

Stop.hu: Egyed Zsolt bajban van

Címkék: jobbik

Egyed Zsolt mentelmi jogának felfüggesztése iránt a Miskolci Városi Bíróság fordult az OVB-hez, mert Egyed Zsolt ellen a bíróságon eljárás indult rágalmazás miatt - írja a Stop.hu internetes portál. A jobbik.hu természetesen másképp tudja, szerintük Egyed már korábban lemondott mentelmi jogáról. Aztán majd felelősségre Von a Gábor... hahaha.

Miféle rágalmazás? Ez valami titkos ügy lehet, mivel sem ismerőseim nem tudtak róla, sem a neten nem találtam semmilyen infót arról, hogy a Jobbik Borsod megyei elnöke vajon mit követhetett el. Kire mondott valami dehonesztálót?

Mindenesetre érdekes, hogy a Jobbik egészen addig tiszta lappal menetelt a kampányban, amíg a Fidesznek terhessé nem vált ez a világgazdasági válság által az ország nyakába zúdított párt. Most azonban már a fideszes pozícióra pályázó Széles Gábor exszélsőjobbos lapja, a Magyar Hírlap sem cigányozik, vagy zsidózik, ellenben újabban támadja a Jobbikot. Ez a nemes fideszes feladat.

Bizony, az igaz magyarokról is egyre több ganéság fog kiderülni, Orbánék minden nap borítanak rendesen. Bayer Zsolt is testi-lelki nyomorékoknak nevezte a Jobbikot, majd megkérdezte Morvai Krisztinától, hogy mióta kényes a metélt farkincákra. (Korábban egy ilyen jellegű, SZDSZ-barát férfival élt együtt, olyannyira, hogy Baló György a férje volt, gyermekei anyja... tehát elég közelről tanulmányozta a metélt farkincákat, annyi szent. Majd megírja könyvben, hogy mit látott.) A Jobbik hírportálját is elküldi Bayer: szerinte a lapot olvasgatva "személyesen megtapasztalhatja az ember, milyen is a jakobinus és a bolsevik lélek, szellem. Ocsmány, szemét, aljas, hazug és gusztustalan szellem, lélek az. Az összes l'art pour l'art zsidózásával és cigányozásával együtt." Utolsó csapásként Bayer még felhozza a Jobbik kínos ügyeit, köztük a keszthelyi Jobbik-elnökét, akit csalás gyanújával helyezett előzetes letartóztatásba a rendőrség. Pörzse frappáns módon vágott vissza Bayernak: "Szarházi vagy!"

Visszatérve a borsodi Jobbik első emberére, a megye nem jobbikos nagyobbik része azon röhög, hogy a szóbeszéd szerint a multinacionális cégeket támadó párt megyei vezetője korábban a multinacionális cégek legemblematikusabb (ezt a szót jobbikos szavazók átugorhatják!) vállalatánál, az amerikai tulajdonú Coca-Colánál dolgozott. Képzelem a hivatalos magyarázatot: belülről akarta megismerni, hogy hatékonyan harcolhasson ellene.

"Az OVB határozatában emlékeztetett rá: az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvény szerint a képviselőválasztáson jelöltként igazolt személyt mentelmi jog illeti meg, amelynek felfüggesztéséről az OVB határoz.

Az OVB hétfői ülésén úgy foglalt állást, hogy Egyed Zsolt mentelmi jogát felfüggeszti, mivel a büntetőeljárás tárgyát képező cselekményre az országgyűlési képviselők 2010. évi választását megelőzően került sor és a büntetőeljárás nem áll összefüggésben a választási eljárással. Az OVB határozata ellen jogorvoslatnak nincs helye."

stop.hu

Érdekes hetet hagyott maga mögött a Jobbik. Az ózdi jelöltről kiderül, hogy a bíróság elítélte az MTV székház ostroma miatt és egy másik vezető politikusukról, hogy gyilkos. Vona elnök urat házasságtöréssel vádolják és akkor még nem is említettem a terrorizmussal vádolt Magyarok Nyilait, akik a Magyar Gárdánál is közelebb vannak a börtönhöz. Lesz itt rend, kedves rendpárti olvasóim!

Kisgergely András személyében a Jobbik egy olyan kezdő politikust kíván a parlamentbe delegálni, aki büszkén vállalja, hogy aktív résztvevője volt az MTV-székház elleni ostromnak. Kisgergely a helyi, Bors Vezér Népe című lapban közreadott jelölti bemutatkozójában így vall: 2002-ben az elcsalt választások után részt vettem az Erzsébet hídon zajló tiltakozó akcióban, 2006 őszén – az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor – az MTV-székház ostromában, valamint a Kossuth téri tüntetéseken. Tiltakozásom „jutalmaként” a hatalom bírósága két év, négy évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott. „A hazánkban húsz éve tartó nemzetrombolás és 2006 ősze óta a magyarság jogainak teljes sárba tiprása még jobban megerősített abban a hitemben, hogy a tiltakozás minden formája megengedett a hatalom mostani bitorlóinak ellenében” – írja.

...

Idetartozik, hogy a Jobbik a hét végén kizárta soraiból a vámospércsi szervezet egyik elnökségi tagját. Gombos Tiborról kiderült, hogy még 1981-ben tizenkilenc év börtönre ítélték felesége meggyilkolása miatt. Az asszony a család egyik lengyelországi nyaralása során hunyt el gyanús körülmények között, Gombos állítása szerint baleset történt, nem gyilkosság. A Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor közölte: a férfit kizárták a tagok közül, mert eltitkolta büntetett előéletét.

NOL

Szóval nincs itt semmi rendkívüli, most a Jobbik is megtapasztalja, milyen az, amikor lő az ellenség. Amikor már nem tudnak mindent eltakarni ismeretlenségükkel. A választás napjáig egyre világosabban kiderül számunkra, kik is ők valójában.

Túl nagy meglepetés nem éri majd a gondolkodó emberfiát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr241822624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása