Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2010.09.17. 00:17 HappyMan

Intő jel lehet

Megosztott a miskolci közvélemény a DVTK eladásával kapcsolatban. Sokan örülnek, hogy elkelt a klub, de vannak fanyalgók is, akiknek nem tetszik az új tulajdonos.Nem kell szeretni a tulajdonost, de egyvalamit mindig szem előtt kell tartani: most ő ad pénzt a Diósgyőr működésére. Járhat úgy a DVTK, ahogy a Ferencváros járt, de semmiképpen nem kellene lemásolni a Fradi múltját, jelenét, vagy jövőjét.

Hiszen egy új korszak kezdődik a klub életében, s csak remélhetjük, hogy egy anyagilag és a játékerőt tekintve is erős elsőosztályú csapatunk lesz.

Mert most érdemes számot vetni a csapat közelmúltjával, mondjuk az elmúlt 20 évvel a DVTK szétesésétől a DFC korszakon át egészen a hetedosztályig. Nem tekinthetjük dicső múltnak, egy viszonylag eredményes ősz jutott osztályrészül bajnoki harmadik hellyel, nagyszerű meccsekkel és egy stabilabb szezon néhány évvel ezelőtt egy 8. hellyel.

A Szeviépről fél év alatt kiderült, hogy csak sunyítanak, nem hoznák a pénzt Diósgyőrbe, hanem inkább vinnék. Kiesés lett a vége.

Most ez van. Új tulaj, meg kell adni a bizalmat fél évig, egyig, ameddig csak lehet.

Említettem a Ferencvárost. A BL-pénz eltűnésétől egészen a mai napig tanulságos a zöldek történelme a Diósgyőr számára is. Várszegit elüldözték, pedig kétmilliárdot rakott a klubba, még akkor is, ha az üldözők tudták, hogy ennek eredményeként csúnyán megzuhannak. Most meg minden jel arra mutat, hogy az angolok is kivonulnak, szépen csendben... Először a stadionépítés elmaradását jelentették be, majd kivonták a brit hadosztályt Budapestről, se angol játésok, se angol edző. Van egy középerős keretük, ott lesznek vele a 6-10. helyen, szó nincs Bajnokok Ligájáról, vagy dobogóról. A szurkolók mindennek elhordták Kevin McCabe-éket, majd üldözni kezdték, volt olyan is, hogy lángba borították az Üllői úti stadiont, kíváncsi vagyok, ki lesz júliustól a Fradi tulajdonosa.

A közgyűlés megszavazta a DVTK többségi tulajdonrészének eladását, tehát sikerült nagy nehezen, fél év alatt eladni a klubot. (Érdekelne, hogy a Fidesz miért nem szavazta meg a tulajdonosváltást, de ezt a választásokig aligha fogjuk megtudni.) Szóval, itt van Diósgyőrben ez a Leisztinger Tamás nevű tulajdonos, télen eldől, hogy építkezünk, vagy jó lesz nekünk az NBII. Arról volt szó, hogy szerdáig tartanak egy sajtótájékoztatót a klub jövőjéről, ám ez elmaradt. Sok változásra nem számíthatunk, az átigazolási időszaknak vége, a keret adott és Új edző jöhet, reméljük, nem a Nyíregyházát kiejtő okos tojás, mert akkor inkább maradjon Benczés.

A bizalmunk él Leisztinger iránt, de vigyázó szemünk is rajta. Nem tehetünk róla, az elmúlt évek szülték ezt a bizalmatlanságot a mindenkori megmentő iránt. De nem tehetünk mást, szurkolunk a lelátón a csapatnak és a tulajnak is, hogy találja meg a számítását, ne úgy, mint az angolok a IX. kerületben.

(fotó: fn.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr142302099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása