Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2009.09.15. 22:10 HappyMan

Mellőzöttek a BL-ben

Három olyan exdiósgyőri futballista is benne van a magyar bajnok DVSC liverpool elleni keretében, akik Diósgyőrben mellőzöttek voltak. Verpecz, Fodor és Katona diósgyőri múltja azonban más és más.

Verpecz István még fiatal volt ahhoz, hogy a diósgyőri nagycsapatban védjen, amikor a Debrecen leigazolta. Annyi azonban biztos, hogy csak a kevésbé fontos mérkőzéseken állhatott a diósgyőri kapuba, elsősorban edzőmeccseken, NBI-es meccseken soha. Mégis úgy alakulhat - reméljük nem így lesz - hogy be kell vetni majd a BL-ben a még ma is fiatal kapust. Fodor Marcell ifjúsági válogatottként érkezett Újpestről Diósgyőrbe, de ha nem volt a posztján előrébb rangsorolt játékosok közül valaki sérült, vagy eltiltott, ritkán játszott. Teljesítménye vegyes volt, ám inkább jó meccsei voltak, mint rosszak, mindenesetre ott van a bajnokcsapat holnapi liverpooli keretében és emlékszünk, pár hete a Levszki ellen is jól játszott. Katona Attila, a bajnok védekező középpályása egy egész idényt húzott le úgy Diósgyőrben, hogy csak a kispadot koptatta. Amikor anyagi okok miatt eladták előle riválisait, akkor lépett pályára kezdőként a DVTK-ban. Ki tudja, ha a borsodi piros-fehérek anyagi helyzete úgy alakult volna, akkor talán még ma is a diósgyőri kispadot koptatná és nem utazott volna Liverpoolba. A John Lennon reptérre érkezni cool lehet...!

A mi dolgunk ma az, hogy drukkoljunk a Debrecennek a Bajnokok Ligájában, még akkor is, ha a történelmi liverpooli meccset az ország nagy része nem látja egy hozzá nem értő idióta országos tévécsatorna és egy szerződést szegő román médiavállalkozó miatt. Ami a TV2-t illeti, hozzá nem értésükről tanúskodik az, hogy Vágó Istvánnal is képesek elveszteni a nézettségi versenyt az RTL Klubbal szemben. Hát mikor tudnátok megverni az RTL-t, ti idióták, ha nem a debreceni meccsek közvetítésével? Amikor a fél ország, vagy talán az egész a Lokinak szurkol. Az RTL-nél fetrengve röhögnek ekkora hülyeséget látva. Míg a mérkőzést adó Digi TV úgy nyerte el a közvetítési jogot, hogy garantálta, hogy a meccset a háztartások felében fogni lehet. Hatszázezer háztartás nem a háztartások fele...

A cím így nyer kettős értelmet. A korábbi diósgyőri mellőzöttek mellett ott vannak a mellőzött magyar nézők, akik vélhetően csak epizódszerepet kapnak a debreceni meccseket illetően. Mi jut a magyarnak akkor, amikor Európa két legjobb csapata is összecsap szerdán??? Gagyi Marseille-Milan Heinzével és Inzaghival. Hát kösz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr741385044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gemby 2009.09.15. 22:52:39

verpeczet anno kifejezetten veréb gyuri bácsi miatt hozta ide az apja, aztán az is nagy lökés volt neki debrecenbe, amikor gyuri bát elküldték.

soldier meg most nagyon elférne a keretben. olyan játékos volt, aki nem látszódott, ha játszott, de hiányzott, ha nem.
kár érte.
süti beállítások módosítása