Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2009.10.11. 13:46 HappyMan

UFÓ-kalandok

Címkék: pataky attila

Pataky Attilát, városunk ex-büszkeségét már többször elrabolták az UFÓ-k.

Mindannyian veszélyben vagyunk. Itt a beszámoló:

 

Na azért itt álljunk meg egy szóra! Hogyhogy, csak úgy mellékesen jegyzi meg, hogy elrabolták? Hej, a mi Attilánk, de leszerényedett! Nemcsak munkás rokker, lakodalmas nótafa, zacikirály, hanem most már űrturista is. Anettka néni az összes pénzét feláldozta egy állítólagos űrrepülésért, bolondot csinált magából, kiképzésre járt. Farkas Bertalan meg a Híradóba' is benne vót! Erre itt van ez a hős áldozat, Pataky Skywalker, aki csak úgy repked, nem is egyszer, többször, csak mert szimpatikus a marslakóknak. "És higgyétek el nem kellemes élmény" - mondja a rocksztár a Velvetnek. Na ezt már nem hisszük. Az elrablást igen, de azt, hogy ez nem kellemes élmény... na ezt már nem. Mindent azért mi se hiszünk el! De nem ám!

- Neked volt egy személyes élményed, hogy elraboltak az UFÓ-k.

- Nem egy. Jó néhány!

- És mit csináltak Veled?

- Hát nem egy kellemes dolog tulajdonképpen... hosszú... az önéletrjazi könyvemben leírtam. Van egy elviteli része, van egy ottlét része és van egy utórésze, amit baromi nehéz feldolgozni.

(TV2, Mokka)

Namármost honnan tudjuk, hogy nem kamu ez az egész UFÓ-kaland? Nem csinált fotót a kamerás mobiljával? Vagy legalább egy UFÓ-anyacsavart, vagy valami űrszemetet elhozhatott volna, nekünk nemkiválasztottaknak. Megnéznénk! Én személy szerint egy magyar nyelven írt UFÓ műszaki leírásnak örülnék a legjobban, a Kandóban összedobatnék egyet. A Föld Bolygó Hőse lehetne, Béke Nobel-díjas emberlény, aki közel hozza az önpusztító földlakó társadalmat az intelligens marslakókhoz. Aki megteszi az első bizonyított lépést. Aki kapcsolatot teremt. Aki lehozza a titkot.

Érthetetlen, hogy ha őt molesztálták az elrablói, akkor miért nem tett a rendőrségen feljelentést? Hiszen ez emberrablás és sztupidofília! És a háromamagyarigazság? Ebben a Pataky Skymalkerben már nem ég a régi tűz.

Azt se tudjuk, hogy amikor elrabolták, kivitték az űrbe, vagy csak egy titkos földi UFÓ-bázisra vitték, valahová a magas hegyekbe, vagy egy távoli szigetre. Magánál volt, vagy elkábították? Meg aztán mire emlékszik a zenész úr? "Egy ezüstszínű pálcaszerű műszerrel vizsgáltak a csuklómon keresztül." Lehet, hogy a doktor bácsinak a detoxikálóban ezüst színű golyóstolla van.

Nagyon rémisztő ez, hiszen UFÓ járt már Zemplénben is, meg Nádas néniéknél, vagyis nem először jártak a földönkívüliek Magyarországon:

 

Na, a pörköltért nagy kár!

"Ezen el lehet röhögcsélni, de ezek valós dolgok, nincs kegyelem."

Pataky Attila

Most mi lesz velünk? Fegyverkezzünk, vagy készüljünk fel egy űrutazásra? Hiszen ez a szörnyű emberrablás bármelyikőnkkel megeshet. De a kamerás mobilt még éjszakára se kapcsoljuk ki!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr71442454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása