Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2010.07.15. 23:13 HappyMan

Borsod lett a bűnbak…

Az egész országban katasztrófahelyzet van a szúnyogok miatt, a tavaszi esős időjárás miatt rengeteg a szúnyog országszerte. A vérszívók mindenhol ott vannak és csípnek, gyötrik az embereket országszerte, a jó szúnyogirtó sok helyen hiánycikk lett, s kiirtani sem lehet őket, mert a kormányszóvivő szerint a borsodi szúnyogirtásra elment az egész országos szúnyogirtásra előirányzott százmillió. A helyzet már-már tarthatatlan, két hét múlva Forma 1 több tízezer külföldi vendéggel.

Tudni lehetett, hogy az áprilistól júniusig tartó esős időjárás miatt nagy lesz a baj, de úgy látszik, kormányon már nincs olyan nagy pofája a Fidesznek. A kormányszóvivő megmagyarázta, azért van ilyen borzasztó szúnyoghelyzet, mert a borsodi árvíz utáni szúnyoginvázió elvitte a költségvetésben erre a célra beirányzott 100 millió forintot a borsodi szúnyogirtásra. Csak hogy a helyzet az, hogy a költségvetést még tavaly télen készítették a gaz kommunisták, hát, nem látták előre, hogy minden vízparton brutális lesz a vérszívók inváziója, gyakorlatilag lehetetlen a szokásos módszerrel kiirtani őket. Egy egész országra kiterjedő átfogó irtásra lenne szükség, csak hát a borsodiak „elvitték” az ország szúnyogpénzét. Szemetek ezek a borsodiak. Nem elég, hogy ott van nekik ingyen tenger, meg ingyen (olasz) Velence, még a zsugára is ráteszik a mocskos mancsukat, szegény Fidesz-kormány ártatlan!

Na hagyjuk a hülyeséget! Ellenzékben Szíjjártó Péter mindig tudta, hogy mikor lépjen a kamerák elé, hogy még több pénzt követeljen, ha a kormánynak cselekednie kell, még pár száz ember sorsa sem lehet közömbös egy kormány számára. Bezzeg a mostani nemzeti kormány! Szarnak ők a magasból arra, hogy a Balatonnál és a (magyar) Velencei-tónál megeszik a magyar és külföldi nyaralók tízezreit a szúnyogok, ha a turistáknak valami bajuk van a repülő rovarokkal, vegyenek szúnyogirtót!

Apropó, szúnyogirtó: a tegnapi híradóban nyilatkozott az egyik bolt képviselője, miszerint az egész éves szúnyogirtó mennyiséget eladták egyetlen hónap alatt, júniusban! Mi ez, ha nem katasztrófahelyzet? Azóta importot hoznak be. Ezt mi is tapasztaltuk, olasz dobozban lévő szert vásároltunk, s a magyar használati utasítás egy utólag ráragasztott matricán volt rajta olvasható. Mi sem találtunk elektromos szúnyogirtót néhány hipermarketben, három helyen is kerestünk, de a pultok le voltak rabolva. Szóval a kormányt nem érdekli, hogy jövőre lesznek-e külföldi turisták Magyarországon, pár milliárdos holnapi bevételről mondanak le ma úgy, hogy a bajban hagyják az országot, s nem ad pénzt átfogó szúnyogirtásra. Két hét múlva kezdődik a Forma 1 is, nagy bajba kerülhetünk, ha nem javul a helyzet.

A Fidesz nem érti az emberek fájdalmát, s nem tudja átérezni százezrek problémáit, inkább ragasztanak kormányhivatalokba százmillióért Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot egy megszállott elme parancsára, minthogy a „zemberekre” költsék a sok pénzt. A légkondis Audiban, Bulgáriában (itt nyaralt a Kedves Vezető) és Thaiföldön nincs szúnyog, ez lehet a fő ok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr82154518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása