Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2009.05.10. 12:25 HappyMan

Nyílt bundavád

Címkék: dvtk 100 éves a dvtk bundavád

A magyar futball hagyományaihoz méltó módon szenvedett vereséget a Diósgyőr álprofi labdarúgócsapata a Siófok ellen.

A nézők bundázással vádolta a csapatot, két verzió tartotta magát: az egyik változat szerint a Siófoknak adta el a meccset a csapat, míg mások szerint néhány játékos internetes fogadással egybekötött szombat esti programként jegyezte a kiesőjelölt Siófok elleni villanyfényes, füves pályán űzött szabadidős tevékenységet. Az ember csak mosolyogna a bajsza alatt, hát ez a gárda ennyit tud, pár fiatal néhány légióssal ennyire képes, ha nem döbbennénk meg a DVTK vezetőedzőjének mérkőzés utáni nyilatkozatán.

Gálhidi György (Diósgyőri VTK): -  Elnézést kérek a szurkolóktól, ezért a gyenge teljesítményért, joggal voltak dühösek. Ezt a meccset nem lett volna szabad elveszítenünk, mindenkinek a tükörbe kell néznie, az én lelkiismeretem tiszta. A játékban különben nem volt benne a vereségünk, hiszen a mérkőzés nagy részében kontrolláltuk a játékot, azonban azok a cserék, akik lehetőséget kaptak, semmit sem tudtak hozzátenni a csapat játékához.

A diósgyőri recept mindig ugyanaz: nincs pénz, nincs fizetés, hát tippmixelnek egyet a srácot, hogy ne haljanak éhen. A tippmix alatt ma már a mindenféle internetes fogadás is értendő, bwin, sportingbet és társai. A jól értesültek felbújtókat is vélnek a háttérben ügyet intézni, "baráti kölcsönként" pénzt fektetni ebbe a megélhetési csalásba. A lelátó népe azonban már az első félidőben bundáról beszélt, mondván, nemcsak a siófoki, hanem a kaposvári összecsapás végkimenetelének is ez áll a hátterében, itt ma este döntetlen lesz, vagy kikapunk és az ultrák ezért maradtak némák, ők tudnak valamit. A közönség kórusban ordította, hogy "bunda!!! bunda!!!" és, hogy "tippmix!!! tippmix!!!" és most először csendült fel 7-8 év után, hogy "a Diósgyőr-mezt nem érdemlitek!!!" Szabályos tüntetés volt a lelátón, és ezt az ellenséges hangulatot a játékosok a mutatott sétálgatós, lélektelen, elképzelés nélküli játékkal még jobban felizzították. Az ultrák végig némák maradtak, zászlók is csak mutatóba kerültek ki a kerítésre. Tüntetés volt Diósgyőrben, a közönség a lélektelenül focizgató, csaló játékosok ellen tüntetett. Tegnap minden hazai (alibi)kapuralövés a siófoki kapus ölében landolt.

A mérkőzés nem a Diósgyőrben megszokott futballhangulatban zajlott, az ultrák hallgatása rányomta a bélyegét az egész estére. A "hangulat" hol egy MTK-REAC meccset, hol egy budapesti október 23-ai ünnepre emlékeztetett. Az egyetlenegyszer felcsendülő, általában tiszta szívből jövő "Amíg élek én, nem érdekel más" kezdetű dal is inkább hangzott tegnap segélykiáltásként: aranylábú gyerekek, ne tegyétek ezt velünk, imádjuk ezt a klubot, ezt a csapatot, itt vagyunk, nem ezt a játékot érdemeljük.

Nem ezt a játékot.

Nézzünk pár hozzászólást az internetről:

A BOON-ról:

Hozzászóló: dvtk1971 , 2009.05.10, 09:25

Bundáskenyér


Köszönöm a felejthetetlen estét srácok.
Most jóízűen reggelizzetek, persze bundás kenyeret.
Akinek nem inge.................

 

Hozzászóló: JackWalsh , 2009.05.10, 01:51
raus


bízom benne, hogy a tréner következő állomáshelyére - ami kb nb III és remélhetőleg most ősztől - magával viszi ezt a géniuszt. addig járhatna ortopédiára, mert mostani görbe tartásával még járókelőnek is kevés, nemhogy sportolónak. három az egyben akcióban vihetik tóthmiskát is, akit Veréb, Salamon és az a többi igazi diósgyőri helyében legközelebbi edzésre jelentkezésekor akkora pofánveréssel várnék hogy többé Miskolc közelébe sem merne jönni.
egy bundameccset sokféleképpen le lehet játsazni, azért mentem ki, hogy megnézzem itt ez hogyan sikerül, de még ebben is a legbalfaxszabbak közé tartoztok.
 

 

BOON, egy másik cikk: a tudósítás hozzászólásaiból:

Hozzászóló: Sandor39 , 2009.05.09, 20:41
....


áááááááá, na mit mondtam basszameg, úgyanúgy tippmix-gyanús meccs ez, mint az őszi, ááááááááááááá, a kistököm tele van már ezzel, bocs mindenkitől, nem károgni akartam, csak a kisördög nem szokott nálam aludni, hogy azt a jó büdös........,

Esküszöm, ezek meg sem érdemlik, hogy ennyire szeretik őket itt Miskolcon!

TAKARODÓ MINDENKINEK INNEN a SZEZON VÉGÉN!

CSAKADIÓSGYŐR!
AMÍG ÉLEK ÉN, NEM ÉRDEKEL MÁS, CSAK A DIÓSGYŐR, DE Az IGAZI DIÓSGYŐR!
 

 

Hozzászóló: Dvtk4ewer , 2009.05.09, 20:54
..


van benne valami.. sztem dlusztus megegyezett egy összegbe a siófok vezetőjével..de én nem szólok semmit.. a feláállás is szart nem ért. :S menyhért 19 éves minek kellett még berakni? most is ha jól láttam róla kaptuk a golt..
 

 

Hozzászóló: pusi1981 , 2009.05.09, 20:54
...


A szerencse forgandó...
Valamivel pénzt kell keresni a csapat tagjainak.
Szarnak ők ránk nagy ívben...

 

Hozzászóló: reds , 2009.05.09, 21:23
a diósgyőr mezt nem érdemlitek!!!!

hazaértem, és fel vagyok háborodva!!
ennyi embert hülyének nézni!!!
A debrecen ellen ne menjen ki senki a stadionba!
hacsak nem lesz ingyenes.....
ilyen szar mecccset!!!
egyértelműen Gálhidi hibája. mi a f.nak hozták ide....
hogy lehet egy ilyen lélektelen játékot mozdulatlanul végig nézni????
én már 20 perc után majd felrobbantam a méregtől a bundagyanús játék miatt!!!
minek ehhez néző???
a bundához kapcsolódóan.... sokan tettek fel komoly pénz a döntetlenre ami 100ezer forintra 300 ezrtet fizetett volna...
sokáig nyerő is volt a helyzet csak a fekete játékosnak nem szóltak és beleköpött a levesbe....
érdekes hogy 0-1 után sokan elkezdtek futni.... futottak a pénzük után....

 

 

Hozzászóló: bleksip , 2009.05.09, 21:41
:(
    válasz
Most értem haza. Kint voltam a meccsen,de megfogadtam sose megyek ki többet. A tribün előtt, mikor várakoztam jegyre, meghallottam 3-4 férfi felháborodott beszélgetését miszerint ma ki fogunk kapni, mert tippmixen megbundázták meccset a játékosok. Hiszen fizut nem kapnak és hát van a városban egy személy, aki intézi ezeket a bundázásokat, nevet persze nem mondok... sajnálom, ha igaz megint ez a pletyka és sajnálom az edzőt is, mert szidhatjuk őt, ha a tulaj nem ad pénzt és a játékosok így csalnak :(... ami nem menti fel őket, hisz minket, szurkolóikat nézik teljesen hülyének!!! :((((((

 

Válasz erre:

Hozzászóló: Sandor39 , 2009.05.09, 21:53
.....


Öntsünk már tiszta vizet a pohárba kedves bleksip, miért kell titkolni azt a nevet, amit már szerintem az egész város, sőt ország is tud!
Kimondom, Filetóth Attila!

Na, tiltsatok ki, kedves BOON-szerkesztők, nem érdekel!

bleksip, beletrafáltam a névbe?

CSAKADIÓSGYŐR

SZEBB JÖVŐT, már kevesebb, mint egy év, és itt van a CENTENÁRIUM a nyakunkon, de kérdem én, mit fogunk akkor ünnepelni?
Meg hol?
Ebben a beton-romhalmazban?
Meg, milyen csapattal?

 

 

Hozzászóló: bleksip , 2009.05.09, 21:45
bleksip


jaaa, és ne felejtsük, ősszel is, idegenben is, pont a siófok ellen kaptunk ki furcsa körülmények között, miután 1-2 játékost el is küldtek bunda miatt és egy ideig nem is játszatta a "nagyokat" Sisa... :( tényleg nem érdemes meccsre menni többet... és jövőre 100 évesek leszünk!
 

 

Hozzászóló: Gabiapucika , 2009.05.09, 22:20
scooter

A B közép be volt avatva a bundába hogy ki se jöttek a meccsre? Nekünk miért nem szóltak, mi is megtettük volna!
Csak az a baj, hogy x.-et beszéltetek meg, vereség lett a vége! Hogy fogtok elszámolni?

 

 

A DVTK hivatalos oldaláról sem moderálták a témát feszegető hozzászólásokat:

 

Ali Hami (2009.05.09. 20:43)

Remélem srácok ez a 4 es szorzó, most rendezte azt, hogy nem kaptok 2 hónapja fizut, és remélem egy hónapra előre is megoldotta, mert már jó lenne nyerni.

 

 

1910 (2009.05.09. 20:51)

Elég bundagyanus!
Gálhidi is elmehet a védekezős taktikájával a p.csába!
Inkább kapjunk ki 6-5-re ,mint ez az unalmas,kockázat nélküli játék!
SZÉGYEN!!!

 

 

borda (2009.05.09. 22:13)

Nem érdemlitek!Nem érdemlitek!A Diósgyőrt mezt nem érdemlitek!3 ember kivételével gyenge f0s a csapatunk!
Eladtátok magatokat !Gálhidi ,te is menj a ......!
Ezt nem kell magyarázni,hogy nincs fizetés.Azért küzdeni lehetne a szurkolókért!
Bunda!Bunda!
Nem érdemlitek,Nem érdemlitek........
:(:(:(

 


Peeti7 (2009.05.09. 22:08)

Erre nincs magyarázat!!! ez bunda volt!!!!ilyen lélektelen,győni nem akaró focit én még nem láttam!! maximálisan meg tudom éreteni azokat akik megtapsolták a siófokot!! az emberek fel voltak háborodva mert nem ezt várták a csapatuktól!! Dehát itt diósgyörbe mindent meg lehet csinálni!!!(sajnos) Tóth Misi 5 méterről oda fejeli ahova akarjae! erre a kapus kezébe belelöbböl! stb. ez úgy megvolt játszva ahogy kell!!!:S vissza kéne fizetni a jegyet a szurkolóknak!!! SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT!!! MINDENKI AKI EBBE BENNE VOLT!!! hálát kéne adnotok Istennek hogy felfehetitek a Diósgyör mezt x meg, nem hogy eladni a Diósgyört!! Egyedül Köteles, Viskovic meg Menyhért Gergő nyujtott elfogadható teljesítményt! a többi...! x!:@
 

 

Az nb1.hu meccsbeszámolójához írt kommentek közül egy kis ízelítő:

 

Diósgyőri Angyal

Most mi bajotok? 2 hónapja nem kaptak fizut, tuti jól jött a 4es odds!!! mad
a gecibe az egésszel!!!
Szabó Viktor meg tényleg takarodjon már el... Egy-két társával egyetemben...

 

DVTKdave

Ha lehet hinni neki őt kihagyták a dologból...
"Mindenkinek a tükörbe kell néznie, az én lelkiismeretem tiszta."

Hányingerem van az egésztől.Hát igy kell nekimenni a centenáriumi évnek?Szégyen...
 

 

Mindig ez van Magyarországon: felmerül a gyanú, ezer ember erről beszél, bundát skandál a lelátó, aztán a végén nem történik semmi. Legalább Gálhidi mondhatna többet, vagy bárki, akiben van egy kis gerinc Diósgyőrben. Ma már az is kevés és hiteltelen, ha Dlusztus ügyvezető ad egy interjút egy haveri kutyának, olyan álmagyarázatokkal, hogy nyugodjanak meg a tisztelt szurkolóink, nincs itt bunda, nincs itt tippmixezés, csak a fiúk gyenge napot fogtak ki... túl sok meccset játszottak, meg az zavarja őket, hogy az egyik lámpa a vendégszektor alatti kandelláberen már egy éve kiégett (tényleg!), homályban áll a szögletzászló, és senki sem mer felmászni, hogy égőt cseréljen.

Előrébb tart a megtisztulás folyamata a lengyel futballban. Illúzióink nincsenek, itt egészen biztosan minden marad a régiben. Sem Gálhidi, sem a szurkolók nyílt bundavádja nem jut el odáig, ameddig mi, diósgyőri szurkolók szeretnénk... Az MLSZ is bűntárs, emlékszünk Kisteleki BVSC-s éveire, és a sündőrség sem ér rá.

Jövőre lesz 100 éves a DVTK.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr851112816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása