Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2008.07.05. 16:01 HappyMan

A miskolci Tesco: igénytelen, gusztustalan, szégyen

Címkék: tesco romák cora hipermarketek

Ma voltunk a miskolci Tescoban. Az áruház mellett lévő parkolóba álltunk, nem az előtte lévő nagy parkolóba. Sajnos az összes bevásárlókocsi "problémás" volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezért egy autóstól kértük el az övét, aki nekünk adta, bár fura arcot vágott. Csak később derült ki, hogy miért.

Ahogy beleraktunk egy karton ásványvizet, a bevásárlókocsi irányíthatatlanná vált. Már régebben is volt, hogy rossz volt a Tesco-kocsi kereke, de ezt most csak ketten tudtuk vonszolni, küzdöttünk vele reménytelenül, mint malac a jégen.

Ez a kocsi csak egy fokkal volt jobb az oldalsó parkolóban található roncsoktól. Az egyik kocsi félig szétesett és rozsdás, a másikat nem lehet kivenni a helyéről, mert benne van valami pénzdarab, a harmadik kocsi is hibás, kész, itt e parkolóban nincs használható bevásárlókocsi. Érthetetlen, hogy miért nem tartják rendben, egy ilyen áruház évente többmilliárdos forgalmat bonyolít. Szerencsére a Corában és az Intersparban ilyen kocsi-problémák nincsenek.

A miskolci Tesco igénytelen, gusztustalan. A bevásárlókocsik felét le kellene selejtezni, a  népi klotyó merő egy redva. A budiban most nem voltunk szerencsénkre, de pár hónapja ótvarmocskos állapotban volt. A mai kaland: ahogy végeztünk a vásárlással és bepakoltunk az autóba, két koszos cigánygyerek jött oda, hogy hadd tolják vissza az üressé vált bevásárlókocsinkat. Mondtam, hogy nem lehet, erre még nekik állt feljebb. Hol van a rendőrség és a biztonsági őr??? Döbbenet... jövő héten nem ide jövök, hiszen a Corában rend van, ott nem zaklatják a vásárlókat, mert ott cirkál és büntet a rendőrség.

Régebben a Tescoba jártunk, de a sok kényelmetlenség, mint például a rossz bevásárlókocsik, a getvás budi és az atlétikatrikóban érkezett, hangoskodó, papucsos vásárlóközönség miatt leszoktunk róla. Általában a Corába járunk, ritkábban az Intersparba. Most azért mentünk ismét a Tescoba, mert mintha olcsóbbnak tűnt volna a katalógus. Nem olcsóbb. A prémium péksütemények 2-3-szor annyiba kerülnek, mint a Corában, péktermékből egyébként is jobb a Cora. A felvágott-választék is romlott a Tescoban legutolsó látogatásom óta és az üdítőital-választék is sokkal alacsonyabb színvonalú.

Vissza a Corába, én nem harcolok még egyszer Tescós bevásárlókocsival és nemzetiségi koldusokkal!!!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr96554626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zizi 2008.07.07. 16:29:01

Teljesen igazad van abban, hogy inkább nem mész a Tesco-ba, hanem a Corát választod. Én ugyanígy vagyok vele. Bár a tél folyamán ott is feltűnt néhány kölyök, akik kéregetni próbáltak, de aztán szerencsére eltüntették őket. Tegnapelőtt voltunk a LIDL-ben, most ott nyomult egy fiatal férfi. Remélem eltüntetik hamarosan, mert nagyon idegesítő. Lehet, hogy bennem van a hiba, de én úgy vagyok vele, hogy aki megáll a bejáratnál, és csendben vár arra, hogy aki akar, az adjon, aki meg nem, azt hagyja, hogy elmenjen mellette - annak adok. Lehet, hogy piára költi, de akkor is - nem volt nyomult, nem tolakodott, hagyta, hogy én döntsem el azt, hogy akarok-e adni neki vagy sem. Aki viszont jön, akár többször is, és még neki áll feljebb, azt simán elhajtom (vessenek meg érte, akik másképp látják, én ilyen vagyok). A TESCO-tól szerintem ez sokakat taszít - amellett, hogy tényleg mocskos. A kiszolgálás meg - hát tisztelet a kivételnek - osztályon aluli.

Görömbölyi Csabáné 2008.10.19. 13:16:08

Szerettem a Tesco-ba járni, ott dolgozom tőle nem messze ,így a napi bevásárlásaimat is könnyen elintézhettem. Bár hónap elején nem jártam oda bizonyos réteg miatt, de 10.-e után elfogynak. Az eladókkal is aránylag elvoltam, vannak nagyon kedvesek ha lehet ezekhez megyek. De a minap este a biztonságiőrrel gyűlt meg a bajom.Nem akartam vásárolni, csak bementem a kolléganőmnek szólni, aztán mint aki jól végezte dolgát jöttem volna ki.Hozzá kell tennem, volt nálam egy TESCO-s szatyor amiben az éjszakára szánt kajám volt, mivel dolgozni mentem.Megállitott és megkérdezte: és a szatyor? Semmi jó estét vagy ilyenek, henem fesőbb rendűsége tudatában tudatta velem a szabály az, hogy mindenre pecsétet kell tetetni.Ellenkező esetben feltételezhető hogy loptam.Hát ez őrület.A táskám, mivel nő vagyok tele van olyan felesleges dolgokkal ami a TESCO-ban is kapható, ugyan használatban vannak de mindegy, lehet hogy elloptam ha nem tetetek rá pecsétet.Nem is bántott volna a dolog ha udvariasan közli ezt mind velem,de hát arogáns, pökhendi és nagyképű volt. Tehát ki itt belépsz és úgy gondolod hogy vásárló vagy, nagyot tévedsz, potenciális tolvaj vagy. Bár ha a kisebbséghez tartoznék, és vígan falatoznék bent a vásárlótérben, hangoskodnék és fociznék a gyümölcsökkel a kutya se szólna hozzám, és az őr messziről elkerűlne.Úgyhogy A szlogen így változik HÚZZON TOVÁBB EZ A TESCO!
Egy csalódott vásárló!

crysta 2010.08.31. 15:53:40

Én is csalódott vagyok, de én egy kicsit másképp!
Lehet szidni a Tesco-t, de ha őszinték vagyunk a Cora sem jobb, csak drágább. Nem rég kirabolták egy rokonomat a Cora parkolóban, ellopták a táskáját miközben bepakolt az autóba. És miután bement a biztonsági őrtől segítséget kérni azt mondta neki hogy sajnálja de nem tud tenni semmit, ha akarja hívja föl egy nyilvános telefonról a rendőrséget.Kérdezem én ez a megfelelő bánásmód egy kétségbe esett emberrel szemben? Nem hinném.Sajnos a kisebbségi emberekből a Cora-nál sincs hiány, sőt szinte minden sor parkolóra jut bőven belőlük. Csak az nem veszi észre aki nem akarja.A bevásárló kocsik pedig ott is épp olyan rosszak mint bárhol máshol. Az árhibákról nem is beszélve! Iskola kezdés előtt a termékeknél még véletlenül sem a megfelelő ár volt kitéve.Kerestem azt a terméket ami oda való lett volna, de sajnos nem volt sehol. Tudom hogy sajnos az árhibák 95% -ban a vásárlók miatt vannak.De volt ott egy fiatal lány aki pont emiatt volt ott, tehát az lett volna a dolga hogy vissza rakjon mindent a helyére, de sajnos neki ez nem sikerült.Szóval minden áruházban vannak problémák, és nekünk nem azt kellene néznünk hogy mibe köthetünk bele, hanem hogy van bőséges választék, és vasárnap is mehetünk vásárolni. Nagyon sok országban nincs nyitva vasárnap semmi. És mikor neki esünk egy-két dolgozónak végig kellene gondolnunk hogy Ők is emberek és talán nem minden az Ő hibájuk.Van hogy egy dolgozó több munkakört is ellát, ezért nem eszik csak mondjuk mikor haza ér, és órákkal később fejezi be a munkát amiért még egy köszönöm se jár.Csak a mi elégedetlenségünket kapja nap-mint nap!!!!!
süti beállítások módosítása