Borsodblog

Már nem kerül fel több bejegyzés e blogra. Köszönet mindenért az olvasóknak, a kommentelőknek és az Indexnek. Hát ennyi.

Hírek

Címkék

100 éves a dvtk (12) alakszainé oláh annamária (1) amerika (2) aragó (1) árvíz (5) auchan (3) autógyár (2) autópálya (1) avasi lakótelep (7) avas online (2) ave (2) belváros (14) beruházások (12) bevásárlóturizmus (1) bkv (1) bodonyi csaba (1) boon (6) bor (3) borsodi találmány (1) borsodi vajda (3) borsod megye (1) bricostore (1) buday péter (1) bükk (3) bundavád (1) bűnözés (9) cora (2) csutorás géza (1) decathlon (2) demokrácia (1) demonstráció (2) diósgyőr (10) dlusztus imre (1) dsm (1) dvtk (20) edelény (2) egészségügy (3) emasa (1) encs (1) erika (1) európai (2) felsőzsolca (3) fészekrakók (2) fesztiválkatlan (1) fidesz (8) foci (6) ftc (1) gergely zsolt (2) grósz károly (1) gúr (1) hellókarácsony (2) hipermarketek (4) horn gábor (1) horváth aladár (1) hotel (2) ikeron (1) illegális hulladék (3) itc (2) ivs (1) jobbik (6) juga györgy (2) káli (11) kállai csaba (1) kemény dénes (1) keresztury tibor (2) kisteleki (2) kis szilvamag (1) kocsonyafesztivál (3) közbiztonság (9) közlekedés (10) kriza ákos (3) kulcs magazin (1) kutasi róbert (1) láev kisvasút (1) lenártek andrás (1) lillafüred (5) lkm (2) magyarfoci (7) máv (1) megye (2) men (1) menzareform (1) metro (1) micsuda blog (1) mikom.hu (3) minap (1) miskolc (6) miskolccard (1) miskolci egyetem (2) miskolci fidesz (4) miskolci média (1) miskolc holding (1) mlm (1) mlsz (3) moldova györgy (1) molnár oszkár (2) motorosok (1) mszmp (1) mszp (5) munka (5) munkahely (8) nagy kálmán (4) napelemes cserép (1) népkert (2) nfü (2) ódor ferenc (1) oktatás (1) olaszliszka (2) orbán viktor (2) parkolás (6) parlament (1) pásztor albert (3) pataky attila (1) patkó gyula (1) pelczné gáll ildikó (5) piac (2) putnok szilvásvárad vasútvonal (2) reac (1) rend (5) rendőrség (8) romák (16) sajóbábony (3) sajókaza (1) sajtószabadság (1) segélyek (5) selyemrét (1) shell (1) simon gábor (1) strand (2) szegregáció (1) szemét és kosz (4) szepessy zsolt (1) szerencsi többcélú kistérségi társulás (1) szeviép (2) szinay attila (1) szlovákok (1) szűcs (1) tahóbarbár miskolciak (7) tapolca (14) tasz (1) tavaszi zsolt (1) távfűtés (1) tesco (2) tipp újság (1) tokaj (7) tomcat (1) tömegközlekedés (10) tornyi (2) történelmi avas (3) tóth lászló (1) turizmus (15) újpest (1) unió (2) uszoda (4) valenciennes (1) vihar (1) villamos (9) vilmány (1) waschler tamás (1) webshop (1) zsiga marcell (2) Címkefelhő

EZ A BLOG BEFEJEZVE. NINCS TÖBB BEJEGYZÉS.

2009.02.24. 21:01 HappyMan

A sírásó hazugsága

Címkék: magyarfoci mlsz reac dvtk kutasi róbert

Vicces? Vagy szomorú? Kutasi Róbert a Diósgyőrt szapulja. A REAC klubigazgatója ki meri nyitni a pofáját. A pofátlanságnak ma Magyarországon nincs határa.

Sok rosszat lehet írni a Diósgyőrről, sok rosszat lehet írni a magyar futballról. De nem mindenkinek.

Kutasi Róbertnek speciel nem.

A REAC klubigazgatója évek óta ott van a magyar labdarúgás irányító testületeiben. Tudják, hogy van ez: van egy belső kör, akik nagy sikerű szakmai egyeztetéseken eldöntik, hogy mi legyen a magyar futballal. Döntenek, szavaznak, s érdemtelenül zabálják az ingyenpogácsát. MLSZ, MLL, mikor hogy hívják. Kutasi Róbert is ilyen belső körös, nagyhatalmú ember. Írt a Sport Plusz Fociba, később benne volt vastagon minden idők legdilettánsabb MLSZ elnökségében a Bozóky Imre nevével fémjelzett időszakban.

"A Bozóky érában elnökségi tag volt az MLSZ-ben, majd a Bozóky féle MLSZ-vezetés bukása, és a Kisteleki-éra felvirágzása közti állapotban a csatamező egyik legfontosabb szereplőjévé vált, akit vádoltak inkorrektséggel, hazugsággal, korábbi fogadalom megszegésével."


Mi történt ekkor? Ekkor vették fel az NBI-es klubok azokat a hiteleket, amelyeket a DVTK még ma is nyög. Kutasinak szerepe volt abban, hogy így alakult a magyar futball sorsa, ahogy, és most Kutasi ugat be a DVTK-nak, hogy szerinte jogtalan előnyhöz jutott a borsodi klub, mert még nem fizette vissza a hitelt. Azért nem fizette vissza, mert a Diósgyőr mögött nem áll ott Roman Abramovics. Undorító dolog egyébként egy magyar futballklub első emberétől, hogy a másik zsebében turkál. A legjobb az lett volna, ha megmondja korábbi kenyéradójának, Bozóky partjelző elnök úrnak, hogy ne engedje a magyar klubokat eladósodni. Olyan döntést sem hoztak éppen Kutasiék a nagy MLSZ-ben, hogy egyszerre kell visszafizetni a hitelt.

És ha már „A becsület ára” címet adta a cikkének a saját honlapján, egy történet, hogy milyen becsületes ember is ez a Kutasi. Történt, hogy a DVTK Rákospalotán játszott a REAC ellen. A nézőtéren körülbelül 600-800 néző jó, ha volt. A hangosbemondó bemondta, hogy a mérkőzés nézőszáma 4000, erre a közönség jó nagyot röhögött, még Kutasi sajátjai is kiröhögték ezt a szánalmas próbálkozást, a REAC nyilván hazudott. A hangosbemondó mentette volna a menthetőt, s amikor az újságírók rákérdeztek, még jobban belesüllyedt, amikor azzal védekezett, hogy neki a menedzser mondta a négyezret, hogy mondja be. Jól berántotta az egyik hülye a másikat, muhaha!

Kinevették és lebukott. Így hát jobb, ha a rákospalotai hazugok és a magyar futball nyomorba döntésének felelősei nem osztják az észt, pláne, ha nincs is mit. Csinálja a kis bizniszét Rákospalotán, szórakoztassa azt a pár száz szurkolóját, de kurvára ne mondja meg, hogy a magyar futballban ki merre.

Kutasi, a magyar futball egyik legnagyobb sírásója, aki elsősorban a 90-es évekbeli tevékenységével hozzájárult ahhoz, hogy a magyar futball ide jutott, így a közérdek azt diktálja, hogy jobban tenné, ha eltávolodna a futballtól. De a Diósgyőrtől mindenképpen.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borsod.blog.hu/api/trackback/id/tr75963925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása